Digitale værksteder

De digitale værksteder er målrettet topledere i virksomheder og organisationer, der vil arbejde målrettet med digital stategi og transformation i praksis. Spørgsmål som hvor virksomheden skal bevæge sig hen digitalt ? Hvilken digital strategi passe bedst til ønsket mål ? Hvordan kommer vi til målet i praksis og hvilke investeringer der giver mest værdi ? Og ikke mindst hvilke personlige, faglige og ledelsemæssige kompetencer skal udvikles for at komme i den digitale elite ?

IT Executive Partners arbejder med to værksteder målrettet dette.

Værkstedet Digital Værdiskabelse er et eksklusivt sammensat netværk af topledere, der har viljen til og ambitionen om at arbejde med digital strategi og kompetenceudvikling for at forstærke deres organisation til den accellerende digitale fremtid.

Værkstedet Digital Strategi er målrettet grupper af 3 virksomheder, der i forløbet arbejder med udvikling af egne digitale strategier i synergi med 2 andre virksomheder.

Værkstederne arbejder med virksomhedsspecifikke temaer, hvor deltagerne sammen afdækker digitaliseringens trusler og muligheder for egen virksomhed, og hvordan hvordan virksomheden kommer igang med den digitale forandring i praksis.

Du kan læse mere om værkstederne her. I begge tilfælde faciliteres de af erfarne CEO’s og CIO’s fra IT Executive Partners der sørger for input af faglig teori og afprøvet digital praksis.

Interesseret i digitale værksteder? Ring til os på +45 6915 4320 eller send en mail på: info@itexecutivepartners.com eller udfylde denne formular