Uddannelser

undervisningssituationDigitale transformation indebærer at digitale ledere nu arbejder i krydsfeltet mellem marked, forretning, organisation og IT. Evnen til at afkode virksomhedens kompleksitet, værdier og resultatmål er derfor kristisk for din personlige succes – og virksomhedens.

IT Executive Partners Lederuddannelse er målrettet dig, der ønsker at videreudvikle din teoretiske og praktiske ballast i vores digitale virklighed.

Vores ledereuddannelser er et flow af enkeltkurser, der kan tages enkeltvis eller sammensættes i masterclass-forløb. Du bestemmer selv hvor langt du vil gå og hvilket mål du har for din lederuddannelse.

Kontakt os for en snak om hvad der passer bedst til netop dig.

Som deltager kommer du til at opleve et boost i din forståelse af ledelsesmetoder, forretningsudvikling, human ressource temaer og hvordan du udvikler dig som trusted partner for andre og ikke mindst topledelsen. Vi giver dig praktiske redskaber til at øge din personlige og dit teams performance.

IT Executive Partners lederuddannelse er sammensat af moduler målrettet h.h.v. IT-teamledere (2 forløb), CIO’s og digitale ledere (2 forløb). Alle undervisningsforløb er selvstændige og kan tages enkeltvis som det passer dig. Du kan altid supplere vores eller andre kursusudbyderes uddannelser med et masterclass, der giver muligheden for en efterfølgende certificering.

Digital Executive Masterclass er målrettet CXO-segmentet, hvor du som topleder kan få unikke redskaber til at udvikle virksomhedens forretning med disruptive tiltag og digital transformation.

Du kan læse mere om uddannelserne herunder.

.