Stress Coaching – stress som potentiale for forandring

RebKnudeStress

Stress coaching er for ledere og medarbejdere, der vil arbejde proaktivt med de personlige og arbejdsmæssige situationer, der (potentielt) skaber stress.

Vi oplever alle stress i tilværelsen og arbejdslivet i kortere eller længere perioder. Og der findes sund stress, som kortvarigt skærper sanserne og får os til at yde vores ypperste.

Men der findes også den usunde stress – den, der er ødelæggende for vores arbejdsevne, indsats, relationer til andre og vores privatliv.

Uanset om du er sygemeldt eller oplever stress i enkeltstående arbejdssituationer, sætter stress coaching fokus på symptomerne og årsagerne – og hvordan de kan ændres.

Vi tager individuelt afsæt i din egen situation og ønsker, men grundlæggende vil stress coaching altid komme omkring emner som:

  • balance mellem arbejde, familielivet og dine personlige værdier
  • problematikker omkring stressen for på denne måde at kunne arbejde med din situation
  • årsager til din stress
  • hvordan du styrker din evne til at sætte grænser og selv tage kontrol

Stress coaching er en målrettet proces, hvor du får konkrete redskaber til at fjerne stressfaktorer, og sammen finder vi frem til,
hvorfor du blev ramt af stress, og hvad du kan gøre, for at det ikke sker igen.

Mere information om stress coaching får du ved at kontakte Kristine Koed på mobil +45 2274 4300 eller mail kristine.koed@itexecutivepartners.com