Executive Coaching – fokus på personlig forandring og udvikling

Forandring og udvikling handler om at turde udfordre sig selv – og ikke mindst turdelaenestole
udfordre vaner og mønstre.

Med en dedikeret coach får du netop støtte og sparring – og udfordring – i håndteringen af din personlige og forretningsmæssige udvikling. Gennem samtalerne får du skabt klarhed over dine styrker og potentialer fagligt og personligt. Og du får modet til at ændre gamle vaner og tankemønstre, der måske står i vejen for dine evner som leder og dine karrieremuligheder. Du får en fortrolig partner, der hjælper dig med at sætte nye mål og nå dem.

Executive Coaching er personlig udvikling for dig, som ønsker at øge din ledelseseffektivitet og dine personlige præstationer via målrettet og professionel fokus på udvikling – og mod til indsigt.

Et coachingforløb indebærer en 360 graders analyse af dine styrker og potentialer, og forløbet afsluttes med en personlig 100-dages Plan of Action.

Gennem samtaler med en fortrolig og neutral, erfaren businesscoach med forståelse for toplederens udfordringer, får du afklaret, hvordan du gennemfører forandringerne personligt og i relation til de mennesker og den virksomhed/team, du leder.

Vi tager udgangspunkt i dine personlige ønsker til forløbet, og vi kan inddrage både strategi, forretningsmål og karriereplaner eller andre emner, der kan skabe værdi for dig.

Mere information om coaching får du ved at kontakte Kristine Koed på mobil +45 2274 4300 elle mail kristine.koed@itexecutivepartners.com