Kompetencehjulet

kompDen digitale tidsalder har medført en højt øget hastighed af forandringer i markedet, f.eks. i konkurrence situationen og i kundernes adfærd. Den har også medført nye muligheder for at være mere effektiv. Forandringerne er universelle og gælder derfor for alle virksomheder som må tage stilling til og forberede sig på en forandret strategi. Den digitale tidsalder og nye konkurrencesituation stiller nye krav til kompetencer på alle niveauer af organisationen, særligt hos bestyrelsen, direktionen og mellemlederne.

KoedCon har derfor videreudviklet kompencehjulet, der er en metode til systematisk at analysere og skabe overblik over kompetence behov og mangler, så det nu inkluderer et nyt sæt af kompetencer til at håndtere strategi og ledelse i den digitale tidsalder og dermed sikre gode resultater. Ved at følge metoden bliver usikkerhed vendt til viden og konkrete kompetence udviklings planer for alle berørte medarbejdere.

Har du spørgsmål til brug af kompetencehjulet eller ønsker I en dialog om hvilke kompetencer, der er vigtige i jeres virksomhed i IT eller de digitale afdelinger er vi klar og du er velkommen til at kontakte Brian Svejsø på mobil +45 2136 9320 eller mail brian.svejsoe@itexecutivepartners.com