Digital Executive Masterclass

Masterclass der udvikler dine digitale topleder-kompetencer

Digital Executive Masterclass har til formål at udvikle din funktion som erfaren topleder og accelerere din digitale lederkarriere til det niveau, der eftersøges til at kunne føre virksomheden gennem en digital transformation med henblik på innovative & eksekutive tiltag.

Som Digital Leder, CxO eller chef er du ansvarlig for, din virksomheds parathed ved at skabe rammerne for at være velforberedt til at reagere på markedets forventninger, kundekrav, forandringsparathed samt andre egenskaber for at kunne imødekomme fremtidige konkurrencegrundlag.

Uddannelsen giver dig indsigt i at arbejde proaktivt med virksomhedens digitalisering – og ikke blot at understøtte den.

Digital Executive Masterclass er som det tredje trin i videregående lederuddannelser, udviklet eksklusivt til at forberede, samt udvikle erfarne og ambitiøse CXO’er & digitale ledere.

I Digital Executive Masterclass vil der blive undervist på Boston University, hvor du i løbet af en uge kommer til både at deltage i forelæsninger på universitetet suppleret med et unikt perspektiv af disse gennem virksomhedsbesøg i området. Boston University afholder i forvejen en mini MBA for CIOs & Digitale Ledere.

Gennem forløbet vil der blive suppleret med topledercoaching samt internationalt anerkendte ledelsesmetoder og teknikker. Gennem cases og egne projekter skærpes fokus på, hvordan du som chef og leder, konstruktivt videreudvikler din organisations DNA til at stå stærkt i forhold til digitalisering og forandring.

Dit personlige og faglige netværk vil blive udbygget med andre stærke deltagere på uddannelsen.  Efter kursets afslutning afholdes der 2 årlige reunions hvor relevant fagligt indhold vil være i fokus.

METODER MED DIREKTE ANVENDELIGHED I DIN VIRKSOMHED

For at både din virksomhed og du får det optimale udbytte af Masterclass, vil der allerede fra første dag arbejdes med metoder, der direkte kan sættes i forbindelse med det daglige samarbejde mellem dig, dine kollegaer & ledelsen.

I samarbejde med din bestyrelse eller ledelse kommer du til at arbejde med et specifikt projekt. Selvfølgelig udvalgt af dig i samarbejde med dine foresatte. Dette tager forbehold i at sikre din, såvel som virksomhedens udbytte af denne uddannelse.

UNDERVISERE OG GÆSTETALERE

Du vil møde erfarne undervisere og interessante gæstetalere med både nutidigt & relevant erfaring indenfor digitalisering, automation, innovation og forretningsudvikling. De tilbyder en teoretisk og praktisk forståelse og har erfaringen med digitaliseringstidsalderens krav samt de kulturændringer der er kritisk nødvendige for at overleve.

PERSONLIG UDVIKLINGSPLAN

Under Masterclass-forløbet vil vi sammen skræddersy din personlige udviklingsplan. Denne vil fastlægges med afsæt i tre personlige coaching sessions, samt ved samtaler igennem undervisningsforløbet.

  

PRAKTISKE OPLYSNINGER

HVEM KAN DELTAGE ?

Digitale Ledere, CEO, CFO, CIO, CTO fra private og offentlige virksomheder.

Adgangskravet er 2+ års ledererfaring for egne ledere eller teamledere. Samt relevant uddannelse og/eller kurser i lederskab.

Tilmeldingen er personlig og for at sikre det er den rigtige uddannelse til dig, skal du have en personlig dialog med kursusleder Kristine Koed. Dette gøres for at du og din virksomhed får optimalt udbytte af investeringen.

UNDERVISNINGSFORM

Masterclass er teorietisk og praktisk orienteret; Der arbejdes med relevante teorier gennem eksempler, øvelser og deltagernes egne relevante cases fra de pågældende virksomheder. Gennem forløbet er der desuden gæstetalere og undervisere med stor teoretisk og praktisk erfaring indenfor de respektive undervisningsområder.

For at sikre det maksimale udbytte vil der være hjemmeopgaver mellem undervisningsdagene, hvilke tager udgangspunkt i deltagernes egne situationer og opgaver i deres virksomhed.

CERTIFICERING

Hvis certificering ønskes, tilbydes dette for kr. 9.500,- excl. moms

OPSTART OG VARIGHED

Opstart af Masterclass: 22. – 23. November 2018 eller
24. – 25. Januar 2019.

Uddannelsens varighed: 14 mdr. med gennemsnitligt 3 dages aktiv undervisning hver måned, hvoraf enkelte dage vil være online undervisning. Ingen undervisning i månederne juli, august og december. Inkluderet vil være 5 dages studierejse til Boston (maj 2019)

UNDERVISNINGSSPROG

Dansk som hovedsprog.  Dele af undervisningen vil foregå på engelsk.

UNDERVISNINGSTED

Uddannelsen afholdes i centrum af København i helt unikke, smukke lokaler, der i sig selv indbyder til nytænkning og aktiv læring. Adressen er Harsdorff’s Hus Office Club, Kongens Nytorv 5, 1050 København K.

Undervisningslokalerne ligger i kort afstand af flere parkeringshuse i nærheden, nem adgang til Metro via. Kgs. Nytorv station, S-tog til Nørreport Station eller Hovedbanen, bus 1A kører lige til døren. Der tilbydes et specieltilbud til et hotel i nærheden for dig, der ønsker overnatning.

PRIS

Pris for kursus er kr. 73.400,- pr. deltager excl. moms inkl. Fortæring på undervisningsdage i København. Eksklusiv transport, overnatning og fortæring på studierejse til Boston.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Mere information om uddannelsen kan fås ved at kontakte Kursusleder Kristine Koed på mobil +45 2274 4300 eller mail kristine.koed@itexecutivepartners.com